Stichting AED De Lutte-Zuid

Hart voor elkaar!

Nieuwsbrief oktober 2017

Beste bewoner van De Lutte-Zuid,

Middels deze nieuwsbrief willen we u informeren over de laatste ontwikkelingen binnen de Stichting AED De Lutte-Zuid.

Financiële situatie Stichting AED De Lutte-Zuid

Dankzij de vorig jaar aangekondigde en doorgevoerde aanpassing van de bijdragen uit de wijk, kunnen we nu melden dat we voor de komende jaren een sluitende begroting hebben.

Incasso

In de loop van november zullen we de jaarlijkse incasso uitvoeren bij de mensen waarvan we een incasso machtiging hebben. Omdat we nu een zelfstandige stichting zijn, zijn de incassomachtigingen overgezet van Stichting Binnensport De Lutte naar Stichting AED De Lutte-Zuid. Draagt u nog niet bij aan het AED-project, maar zou u dat wel willen, vul dan het machtigingsformulier in op onze website.

Verjonging bestuur

De gemiddelde leeftijd van de werkgroepleden stijgt ieder jaar. Dat zal u niet vreemd voorkomen ?. Mochten er mensen zijn die de werkgroep een verjongingskuur willen laten ondergaan dan zijn ze van harte welkom. Stuur een e-mail aan Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. en we nemen contact met u op.

Opleiding burgerhulpverleners

In december zullen ruim 50 burgerhulpverleners in onze wijk de herhalingscursus Reanimatie/AED volgen. Mocht u ook de opleiding tot burgerhulpverlener willen volgen, meldt u dan aan door het aanmeldformulier op onze website in te vullen en in te leveren bij een van de werkgroepleden.

Verhuizing of nieuw e-mail adres

Wilt u bij een verhuizing of wijziging van uw e-mailadres dit aan ons doorgeven zodat we dit in onze administratie kunnen verwerken. Heeft of krijgt u nieuwe buren, vertel ze dan over ons AED-project. Door het invullen van het machtigingsformulier op onze website, kunnen ook zij bijdragen.