Stichting AED De Lutte-Zuid

Hart voor elkaar!

Nieuwsbrief AED De Lutte Zuid – oktober 2013

Beste Buurtbewoners,

Het is al weer even geleden dat u een nieuwsbrief van ons ontving daarom is het tijd om u weer even bij te praten.

SEPA incasso

Sepa incasso is de nieuwe Europese standaard voor incasso’s. Wij zullen onze jaarlijkse incasso in november volgens deze nieuwe standaard uitvoeren. Wat merkt u hiervan? Voordat we deze uitvoeren zijn we wettelijk verplicht u persoonlijk te informeren over deze incasso. U zult dus, als we een machtiging van u hebben, binnenkort een e-mail of brief van ons ontvangen.

Onderhoud AED

In oktober hebben we weer onderhoud gepleegd aan onze AED. Onder andere is nu de batterij, die een levensduur heeft van vier jaar, voor het eerst vervangen. De kosten van zo’n batterij zijn € 425,-

Cursussen

In januari en februari volgend jaar zullen de herhalingscursussen weer worden verzorgd door de EHBO. De EHBO is inmiddels geïnformeerd dat ze kunnen rekenen op 64 deelnemers uit onze wijk. Mocht u, om welke reden dan ook, niet kunnen of willen deelnemen aan de cursus, laat het ons dan tijdig weten.

Nieuwe deelnemers

Voor de instandhouding van dit AED-project binnen onze wijk De Lutte Zuid, is het van het grootste belang dat zo veel mogelijk bewoners een jaarlijkse financiële bijdrage leveren. Zijn er in uw buurt nieuwe bewoners gekomen, informeer ze dan over het bestaan van dit project. Als ze willen deelnemen, kunnen ze het machtigingsformulier van onze website downloaden (http://aed.pa5dl.com/formulieren), of kunnen ze contact opnemen met een van de werkgroepleden.

E-mail adres gewijzigd?

Is uw e-mail adres gewijzigd? Vergeet het dan niet door te geven aan Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Vernieuwde website

Sinds mei dit jaar is onze website vernieuwd en het adres gewijzigd: http://aed.pa5dl.com