Stichting AED De Lutte-Zuid

Hart voor elkaar!

Nieuwsbrief AED De Lutte Zuid – oktober 2014

Beste Buurtbewoners,

Het is al weer even geleden dat u een nieuwsbrief van ons ontving daarom is het tijd om u weer eens even bij te praten.

Incasso

In november zullen we weer de jaarlijkse bijdrage van € 8,50 van uw rekening incasseren. Heeft u ons geen incassomachtiging verleend, dan zult u een e-mail van ons ontvangen met het verzoek dit bedrag naar ons over te boeken.

Onderhoud AED

Vorig jaar is de AED-batterij vervangen. Dit jaar zijn de elektroden (pads) vervangen zodat we weer even vooruit kunnen. Verder wordt de status van de AED regelmatig uitgelezen.

Cursussen

In januari en februari volgend jaar zullen de herhalingscursussen AED/reanimatie weer worden verzorgd door de EHBO. De EHBO is inmiddels geïnformeerd dat ze kunnen rekenen op ca. 60 deelnemers uit onze wijk. Mocht u, om welke reden dan ook, niet kunnen of willen deelnemen aan de cursus, laat het ons dan tijdig weten. Ook als u belangstelling heeft voor het volgen van een cursus kunt u dat via ons aangeven. In verband met de toegang tot de cursuslocatie is het van belang dat we weten wie er wel en niet komt en dat ook iedereen tijdig aanwezig is.

Nieuwe deelnemers

Voor de instandhouding van dit AED-project binnen onze wijk De Lutte Zuid, is het van het grootste belang dat zo veel mogelijk bewoners een jaarlijkse financiële bijdrage leveren. Zijn er in uw buurt nieuwe bewoners gekomen, informeer ze dan over het bestaan van dit project. Als ze willen deelnemen, kunnen ze het machtigingsformulier van onze website downloaden (http://aed.pa5dl.com/formulieren), of kunnen ze contact opnemen met een van de werkgroepleden.

E-mail adres gewijzigd?

Is uw e-mail adres gewijzigd? Vergeet het dan niet door te geven aan Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.